De gevoelig Snaar 2020 | Stichting ROeR Breda

Open podium 2020

Geslaagd open podium De gevoelige snaar

De eerste editie van open podium De gevoelige snaar, op zondag 25 augustus 2019was een groot succes. Ruim twintig personen deelden hun verdrietervaring door een zelf geschreven gedicht voor te dragen of verhaal te vertellen. Anderen maakten muziek en zongen een persoonlijk liedDoor het prachtige weer vonden al deze activiteiten buiten plaats, op de sfeervolle locatie PodAa. In de kas werden schilderijen en beelden tentoongesteld; kunstwerken die het gemis verbeeldden.

ROeR wilde met het open podium iedereen de gelegenheid bieden op zijn eigen manier uiting te geven aan zijn gevoelens, gedachten en herinneringen rondom gemis en verdrietEen open podium met een lach en een traan, met inspiratie en ontroering, passief en actief. Dat doel is gehaald. Door de positieve reacties van iedereen hebben we besloten om voor volgend jaar weer een open podium te houden. De tweede editie van De gevoelige snaar zal plaatsvinden op zondag 27 september 2020ook weer bij PodAa.

Geef je creativiteit de ruimte en mail je persoonlijke gedicht, muziekstuk of foto van je kunstwerk voor 15 juli 2020 naar info@roerbreda.nl. Het moet echt gaan om een werk van eigen hand.

Klik  HIER om het ROeR-bundeltje door te bladeren. Het is te bestellen via www.roerbreda.nl.

Veel succes!
De werkgroep Open Podium ROeR

Datum

27 sep 2020

Locatie

PodAa
Weerdstraat 35 B 4836 BJ Breda

Organisator

Stichting ROeR Breda
Telefoon
076-5201799
Email
info@roerbreda.nl
Website
http://www.roerbreda.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top