De gevoelig Snaar 2020 | Stichting ROeR Breda

Open podium 2020 geannuleerd

Geslaagd open podium De gevoelige snaar

De eerste editie van open podium De gevoelige snaar, op zondag 25 augustus 2019was een groot succes. Ruim twintig personen deelden hun verdrietervaring door een zelf geschreven gedicht voor te dragen of verhaal te vertellen. Anderen maakten muziek en zongen een persoonlijk liedDoor het prachtige weer vonden al deze activiteiten buiten plaats, op de sfeervolle locatie PodAa. In de kas werden schilderijen en beelden tentoongesteld; kunstwerken die het gemis verbeeldden.

ROeR wilde met het open podium iedereen de gelegenheid bieden op zijn eigen manier uiting te geven aan zijn gevoelens, gedachten en herinneringen rondom gemis en verdrietEen open podium met een lach en een traan, met inspiratie en ontroering, passief en actief. Dat doel is gehaald. Door de positieve reacties van iedereen hadden we besloten om op 27-09- 2020 weer een open podium te houden.

Maar helaas, door de corona-restricties voor grote evenementen hebben we moeten besluiten de organisatie van het open podium voor 2020 stop te zetten.

Wel werken we aan een alternatief. Juist in een tijd als deze zijn we meer op onszelf aangewezen en verrichten we onze rouwarbeid vaker zonder een arm om onze schouder, een gezamenlijke kop koffie of de knuffel waar we zo naar verlangen.

Klik HIER voor meer informatie daarover.
De werkgroep Open Podium ROeR

Datum

27 sep 2020
Expired!

Locatie

PodAa
Weerdstraat 35 B 4836 BJ Breda

Organisator

Stichting ROeR Breda
Telefoon
076-5201799
Email
info@roerbreda.nl
Website
http://www.roerbreda.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top