Open Podium

Open Podium

Open podium 2020 geannuleerd

Helaas, het Open Podium De gevoelige snaar, gepland op zondag 27 september 2020, gaat niet door. De corona-restricties voor grote evenementen heeft Stichting ROeR doen besluiten de organisatie van het open podium stop te zetten. Wel werkt ROeR aan een alternatief. Juist in een tijd als deze zijn we meer op onszelf aangewezen en verrichten we onze rouwarbeid vaker zonder een arm om onze schouder, een gezamenlijke kop koffie of de knuffel waar we zo naar verlangen.

Het blijft daarom mogelijk om uiting te geven aan je diepste roerselen in woord, kleur, beeld of toon. ROeR nodigt je uit om aan de slag te gaan met pen, potlood of verf, gitaar of piano, stof of garen. Zet je gevoelens en gedachten op papier, schrijf een gedicht of lied, maak een tekening of schilderij, of een troostdeken; elke creatieve uiting helpt je in je rouwproces. ROeR zet je creatieve uiting graag op de website, want ook het virtueel delen van gevoelens kan je rouwproces ondersteunen.

Mocht je behoefte hebben om op een andere wijze je rouwproces te (laten) begeleiden, dan is dat eveneens mogelijk. ROeR is een samenwerkingsverband van veertien organisaties die je op verschillende manieren kunnen bijstaan. Behoefte aan wandelen – pratend of in stilte, een-op-een gesprekken, samen muziek maken, koken of mediteren? Laat het weten. ROeR probeert dan – binnen de mogelijkheden en corona-maatregelen – een passende oplossing te bieden. Ook kan ROeR mogelijk de behoeften bundelen in kleinschaliger activiteiten.

Reageren? Mail naar info@roerbreda.nl.

Aanmelden Nieuwbrief
Scroll naar top