Open Podium

Open Podium

Open podium de gevoelige snaar

Zet je gevoelens van gemis om in een gedicht, schilderij of muziek

Misschien mis je een geliefde of dierbare elk uur van de dag, misschien af en toe. Wellicht weegt het verlies, ook van een baan of gezondheid, zwaar. Hoe mooi zou het zijn om die gevoelens en gedachten op papier te zetten. Schrijf een gedicht of lied, maak een tekening of schilderij; elke creatieve uiting helpt je in je rouwproces. En je kunt er anderen mee steunen: tijdens de tweede editie van open podium De gevoelige snaar, op zondagmiddag 27 september 2020, kun je je gedicht, verhaal, lied of ander kunstwerk zelf presenteren. Of (eventueel anoniem) laten presenteren.

Na het succesvol verlopen eerste open podium De gevoelige snaar (op 25 augustus 2019) organiseert Stichting ROeR dit jaar de tweede editie. We willen met deze activiteit iedereen de gelegenheid bieden op zijn eigen manier uiting te geven aan persoonlijke gevoelens, gedachten en herinneringen rondom rouw en verlies. Geef je creativiteit de ruimte en mail je persoonlijke gedicht, muziekstuk of foto van je kunstwerk vóór 1 augustus 2020 naar info@roerbreda.nl. Het is de bedoeling dat het een bijdrage van eigen hand is.

Het open podium vindt plaats op zondagmiddag 27 september 2020, in de sfeervolle omgeving van PodAa, Weerdstraat 35B, Breda. Er vinden zowel buiten als binnen activiteiten en presentaties plaats. Ook zijn er verschillende stilteplekken om je terug te trekken of juist met anderen in gesprek te gaan. Zet de datum alvast in je agenda!

Veel succes!

Aanmelden Nieuwbrief
Scroll naar top