Overlijden/uitvaart

Uitvaartonderneming Wilma van Opstal

Een andere visie, een eigentijds karakter.
 

Een andere visie met eigentijds karakter... Onze visie op de dood en de beleving ervan is de laatste jaren enorm veranderd. Er zijn veel meer mogelijkheden om er op een eigen manier mee om te gaan. Met veel persoonlijke uitdrukkingsvormen.  De dood wordt door iedereen op zijn eigen wijze beleefd.
Het komt ook steeds meer voor dat men nog tijdens het leven de uitvaart samen met de nabestaanden tot in de puntjes regelt en voorbereidt. Ieder mens is uniek en dat dient in de uitvaart tot uitdrukking komen. Wij willen u helpen daar op een eigen en eigentijdse wijze vorm en inhoud aan te geven.
Wordt het een begrafenis of een crematie? Wel of geen gedenkdienst? En hoe? De tekst van de rouwkaart en van de advertentie. Kortom: in een tijd van veel verdriet moet er veel geregeld worden en zijn er veel vragen. Vragen waarop wij samen het antwoord zullen moeten vinden.
Om u daarbij te helpen hebben wij hiervoor het werkboekje Zo wil ik afscheid nemen samengesteld. Hierin vindt u informatie omtrent allerlei praktische zaken die bij overlijden en de uitvaart aan de orde komen. Ook kunt u er stapsgewijs uw persoonlijk gegevens en wensen omtrent uw uitvaart in vastleggen, als leidraad voor uw nabestaanden. Een handig en nuttig boekje. U kunt het gratis aanvragen telefonisch of per e-mail.