Cooperatie Dela 2

Coöperatie DELA

DELA is een moderne verzekeraar en uitvaart-verzorger zonder winstoogmerk. Wij helpen u en uw nabestaanden een mooie uitvaart te regelen en de draad weer op te pakken. Of u nu wel of niet bij ons verzekerd bent,

Een waardig afscheid, ook als u niet bij ons verzekerd bent
Verzekeren bij DELA doet u vaak niet alleen voor uzelf, maar juist ook voor uw naasten. Zij hoeven zich geen zorgen te maken over hoge uitvaartkosten in de toekomst. En zijn verzekerd van een persoonlijk afscheid. Een mooi afscheid is voor iedereen anders. De een wil het groots, de ander wil het klein. Er is heel veel mogelijk. Wat vaststaat, is dat we het samen doen deze periode. DELA ontzorgt en ondersteunt.

Samen met u zorgen wij voor een persoonlijk afscheid dat staat in het teken van het leven van uw dierbare. Wij helpen bij allerlei regelzaken, vaak praktisch, in een emotionele periode. We helpen uw nabestaanden de draad weer op te pakken. En dat doen we ook als u niet bij ons verzekerd bent.

Steeds vaker willen mensen hun uitvaartwensen alvast vastleggen, dan kan uiteraard bij ons. Indien wenselijk maken we een vrijblijvende afspraak om uw wensen rondom een uitvaart vast te leggen. Voor meer info zie ook een stappenplan.

Scroll naar boven