Overlijden-Uitvaart

Overlijden-Uitvaart

Het overlijden en de uitvaart is voor veel mensen een intensief en emotioneel proces. Een uitvaartondernemer kan een belangrijke schakel in uw uitvaart vormen. Hij/zij kan u bijstaan bij de beslissingen die genomen moeten worden.. Vroeger regelde de uitvaartondernemer eenvoudigweg alles, maar tegenwoordig is dat anders. Mensen zijn mondiger en zelfbewuster geworden. Zij nemen steeds vaker de regie over het afscheid in handen.

Hieronder treft u een overzicht van alle deelnemende organisaties van ROeR Breda, die diensten verlenen rondom het overlijden en de uitvaart

Uitvaartonderneming Wilma van Opstal

De dames van Uitvaartonderneming Wilma van Opstal nemen er de tijd voor om u te helpen zélf op eigentijdse wijze vorm en inhoud te geven aan een persoonlijk afscheid. Zij bespreken met u de mogelijkheden en zorgen voor de realisatie ervan.

Meer info

Coöperatie DELA

DELA is een moderne verzekeraar en uitvaart-verzorger zonder winstoogmerk. Wij helpen u en uw nabestaanden een mooie uitvaart te regelen en de draad weer op te pakken. Of u nu wel of niet bij ons verzekerd bent,

Meer info
Zuylen

Zuylen uitvaartverzorgers

Naast een crematorium en een mooie begraafplaats beschikt Zuylen over een eigen uitvaartonderneming. Zuylen uitvaartverzorging verzorgt voor iedereen de best passende uitvaart. Een ‘afscheid met een ziel’ noemen we dat bij Zuylen.

Meer info
Scroll naar boven