Zuylen

Zuylen uitvaartverzorgers

Naast een crematorium en een mooie begraafplaats beschikt Zuylen over een eigen uitvaartonderneming. Zuylen uitvaartverzorging verzorgt voor iedereen de best passende uitvaart. Een 'afscheid met een ziel' noemen we dat bij Zuylen.

Zuylen Uitvaartverzorging

Hoe wil je later worden herdacht? Zoals je bent, toch? Niet beter of slechter, mooier of lelijker, meer of minder. Maar als de mens die je in de spiegel ziet. Met al je kwaliteiten en tekortkomingen, je overtuigingen en onzekerheden. Het zou mooi zijn als jouw uitvaart recht doet aan het leven dat je hebt geleid. Afscheid met een ziel, noemen we dat bij Zuylen.

Uitvaartinstituut

In de regionale uitvaartbranche is Zuylen met recht een instituut. De naam doet velen meteen denken aan de historische begraafplaats (sinds 1826) en het crematorium aan de westrand van Breda. Maar Zuylen verzorgt zelf ook al vele jaren uitvaarten.

Sterker nog: Als enige uitvaartverzorger in West-Brabant heeft Zuylen alle faciliteiten onder één dak: van mortuarium en opbaarkamers tot diverse aula’s, crematorium en begraafpark. En verzekerd of niet, bij ons ben je van harte welkom. Daarom is Zuylen uitvaartverzorger van West-Brabant.

Scroll naar boven