Organisatie-Toeverlaat Diensten | Stichting RoER Breda

Toeverlaat Diensten

Biedt praktische en administratieve ondersteuning aan ouderen, nabestaanden en andere betrokkenen op het gebied van leegruimen en schoonmaken van woningen, verhuizingen, klussen in en om de woning.
Toeverlaat Diensten richt zich in eerste instantie op ouderen, nabestaanden en zorgbehoevenden. Mensen die plotseling geconfronteerd worden met ingrijpende gebeurtenissen en daarbij niet altijd, of niet direct de juiste hulp in de nabijheid kunnen inschakelen. Zij kunnen een beroep doen op Toeverlaat Diensten.
 
Het hoeft hierbij niet alleen te gaan om ondersteuning na een sterfgeval. Ook in het dagelijks leven kan het zijn dat u een beroep wilt doen op een veelzijdige dienstverlener waar u van op aan kunt. Klussen in huis, onderhoud van uw tuin, technische zaken aan uw woning waar u bij geholpen wilt worden.
 
Natuurlijk kunnen ook de partner, de familie en vrienden en bekenden ons inschakelen om te kijken of we iets voor hen kunnen betekenen. Verder kunnen andere betrokken partijen als bijvoorbeeld zorgverleners, verhuurders of andere instanties contact opnemen met Toeverlaat Diensten om de mogelijkheden van dienstverlening te bespreken.
Scroll naar boven